Hoppa direkt till innehåll

Stadsnät för företag

En fiberanslutning till Stadsnätet ger dig kapacitet och prestanda för framtiden och ett stort urval med tjänster att välja mellan. Ett öppet fibernät är företagens framtid för all kommunikation.

Det öppna nätet

Allt via en fiber. Stadsnätet erbjuder både små- och stora företag en framtidsteknik utan gränser. Snabbare internet, bekväma server- och driftstjänster, backup, lagring, hemarbete, VPN-lösningar, telefoni med växelfunktioner, tv, larm och säkerhet med mera. Titta i Välj tjänst för att se utbudet. Fiberstaden ansluter fastigheter till det öppna fibernätet. Om du äger den fastighet du sitter i gör du bara en intresseanmälan via länken nedan, så hör vi av oss och berättar mer.
Om du hyr dina lokaler bör du kontakta din fastighetsägare för att se till att fastigheten ansluts. Använd knappen nedan, så hjälps vi åt.
 

Tre starka skäl för Stadsnätet

Valfrihet och flexibilitet

I stadsnätet blir du inte inlåst. Du väljer själv vilka leverantörer du vill samarbeta med och kan byta när du vill på det öppna nätet. Vill du ha egen kapacitet, kontakta oss.

Säkerhet och trygghet

Stadsnätet är framtidssäkert och ger dig den prestanda du behöver i framtiden. Det är vår nya kommunägda infrastruktur till nytta för enskilda och näringslivet.

Ökad effektivitet och nya möjligheter

Snabba förbindelser med omvärlden är en framgångsfaktor. Via stadsnätet kan du också utveckla dina egna affärsmöjligheter. Kanske har du en tjänst du vill leverera?